ponedeljek, 19. november 2007

Varanje

Samo dokazovanje, (s)eksperimentiranje ali samo napaka v razvoju osebnosti?
Ne morem, da ne grem mimo teme, ampak nedavno me je presenetila, novica o enem mojem bivšem fantu. Priznam, da sem po tolikem času še vseeno bila šokirana. ne bom se spuščala v podrobnosti, ampak bom raje krožila okoli vrele kaše…
Kaj si fant misli, ko se pusti vzeti v roke dekletu, čeprav oba vesta, da fanta doma čaka dekle-ali pa obratno? Ali se sploh zaveda, kako bo dekleta to bolelo, ko bo izvedela, da zanj pač ni dovolj samo ona? Ampak fant pač nima dosti poguma, da pove dekletu resnico, da si je ne zasluži in da bolje, da zapusti to zgubo in si najde nekoga, ki jo bo cenil in razvajal, namesto da zgublja vredno življenje. Zame je varanje že, da se z nekom poljubljaš, sem zelo starokopitna ampak, če sem z nekom pričakujem popolno predanost. Sprijaznim se pač s spogledovanjem, kdo pa tega ne dela. Ne boste verjeli, tudi prevelika čustvena naveza na kolegico me moti, če mi ne pokaže, da se nimam za kaj p…… Tudi odpuščanje poznam, ker se mi je že zgodilo, da sem bila priča kesanja, ampak potem sem pač zgubila tisto zaupanje. Ampak še vedo ne razumem, s čim si to človek zasluži? Ne morem verjeti, da ima nekdo dušo lagat osebi , ki naj bi jo imel rad. Povej: »oprosti zapuščam te zaradi druge« In jaz bi te nikoli več ne pogledala in se ti maščevala ob prvi priliki. Problem rešen! Ne laži, nisem neumna, vem več kot si kdorkoli misli. Ampak varanje, je pa podn od podna, sem globoko razočarana! Naj dodam, jaz nikoli ne bi varala fanta sploh, pa ne zaradi kakršnih koli blesavih( zgoraj navedenih in še drugih) vzrokov, če pa bi vedela, da on mene, pa mislim, da nebi 2x razmislilila o tem. Fantje svaka vam čast, da vam uspe naivne punce k so verjele v ljubezen prevarati..frajer..
Priznam objava je zelo osebna, ampak vedno aktualna, upam, da se ne bom več znašala na blogu, ampak tako saj lahko pridobim vaša menja o vsem tem in povem kaj mislim!

by banana

3 komentarji:

Unknown pravi ...

Život je takav, čupav i dlakav, nije ti lako, jebe te svako!!!Čimprej v poduk pa novim zmagam naproti...ker sanj ne moremo uničiti.Lahko jih le končamo in ustvarimo nove!;)

Anonimni pravi ...

Ja lej, smo si različni. Sej ne govorimo samo o tistem varanju, ko nekdo vara zato, ker z partnerjem ni zadovoljen. Vedno več je varanja tiste vrste, ko je nekdo doma z partnerjem čisto zadovoljen, pa ima še nekoga za zraven, ker mu to pač paše.....in tukaj je zadeva popolnoma drugačna.....pa različni smo si......nekdo je občutljiv, nekdo ni......za moje pojme je na tem svetu še kaj hujšega kot varanje(npr. nasilje, alkoholizem.....)

sesalca pravi ...

uf anonimni, ti si pa daleč zadaj....to je pa stara objava, sploh pa ja so še dosti hujše stvari,ampak mene je takrat pač tako prjelo da sm to napisala...

banana