sreda, 7. november 2007

Otvoritveni uvodnik

Začelo se je nekako takole: bil je fant in bilo je dekle, bila sta v neki znani kavarni v mariboru, katere imena ne smem povedat, saj za reklamo ni nič plačila. No pila sta rum s čajem in ubijala dolgčas. Razmišljala sta, vendar ne preveč, ker to zahteva veliko energije in boli, kako bi sebi in drugim popestrila pusti vsakdanjik. S skupnimi močmi in podporo sta se telepatsko povezala in dokopala do ideje, da bi ustvarila blog. Malo za zabavo, malo za res, večino pa za zabavo. Iz njihovega vsakodnevnega druženja, preživljanja raznih dogodkov, se je nekega mrzlega jesenskega dne se rodil-, kot ponosna starša novega bloga vam ga predstavljava.

Najin namen z blogom je predvsem razvedrilo pustega vsakdanjika, da vam pomagava pri razreševajnu in odkrivanju življenjskih skrivnostih, in vas izzoveva na kritike, komentarje, graje, pohvale, mnenja…, vendar prosim bodite nežni, saj kdor pije slabo ne misli in midva vsekakor rada dobro pijeva. :)
Mislim, da je za prvo objavo dosti…do naslednjič: adijo, pa srečno kekec.

by: Felix&Banana

10 komentarjev:

Lacupakabra pravi ...

Pozdravljena v svetu bloga. Želim vama veliko užitkov ob bloganju, veliko zanimivih tem in seveda veliko obiskovalcev ;)

sesalca pravi ...

hej
Hvala za dobordošlico, sva prijetno presenečena.Upam,da bo blog izpolnil najina pričakovanja, in upam, da bo več koristi, kot pa nevšečnosti.. In hvala za lepe želje.

Anonimni pravi ...

Ojla;)
Ful fajn sta tole idejo skrivala:)-prijetno presenečenje.
Se že veselim branja;) čao

Unknown pravi ...

Hej sesalca! :)

Zanimivo, česa sta se lotila. Želim vama prijetno ustvarjanje, čečkanje po blogu... in potem tudi velik obisk in veliko pozitivnih kritih na napisano. Ampak tole černobilsko generacijo sta pa od mene ujagala, a? :)

Lacupakabra, ti pa si z našega foruma, ne? Se opravičujem, ker sem ti še vedno dolžna odpis...

Lep pozdrav iz MB vsem skupaj,
Barbara.

sesalca pravi ...

Barbara to se pa z moško stranjo zmen, to pa je on meu prste vmes. Sam meni se usejn zdi, da je u polno zadeto.

Anonimni pravi ...

Pa da bo bolj jasno vsem: s Srečkom in Ano se dobro poznamo iz SŠ, saj smo bili sošolci. S Felixom se na videz sicer poznava že iz OŠ.

Forum, ki sem ga omenila: http://studijpromet.mojforum.si/

Ok, toliko na hitro.

sesalca pravi ...

Ok zj se more pa še moški del sesalca oglasit :) Ja barabara, to s črnobilsko generacijo sm uzeu od tebe ja, sm isku inspiracije za opis in sem to inspiracijo našel v tvojih besedah.. Če pa je to proti načelu avtorskih pravic bom pa spremenil oz. kolk hočeš odškodnine?:)

Lacupakabra pravi ...

Ja barbara, jaz sem tisti z vašega foruma. Seveda pa poleg forumov tudi jaz blogam in z veseljem odkrivam nove bloge in izvirnost avtorejev. Na prvi pogled mi tale blog deluje zelo obetavno, posebno to da sta dva avtorja in zastopana oba spola (če malce kopiram opis)
Lp LaCupakabra

sesalca pravi ...

No, nisem si mislila, da bo najina pogruntavščina požela uspeh že takoj, ko bo objavljena. Se bova pa trudila, da jo bova obdržala na nivoju, kot sva jo začela. Pa upam, da nama ne bo stopila slava v glavo ...hehe..
Glede spolov pa...je tudi meni simpatično in tega še nisem zasledila...

Anonimni pravi ...

Yo Banaana&Felix!:):**

Ej, fuul dobra ideja!:). Sm bla direkt šokirana ob novici-res nuooroo!:). Cenim to, da upata direkt odpret&predlagat debate okol tem, ki zadevajo nas vse..Zdej pa se le prpravta na naše vsakodnevno ''čekiranje novga stafa'' in pogostih, vrjetn tut kdaj pikrih komentarjev:P. Še enkrat-BRAVO!:) Naj bo v prvi vrsti pestro in zabavno vama, mi pa smo tak in tak že vnaprej prepričani v uspeh in zanimivo branje vajinega bloga!!:)
Čawči čomči:):**