četrtek, 13. december 2007

Tehnika me enostavno ne mara

V enem tednu se je nad mano zgrnilo vse, kar je lahko slabega. Tehnika se je enostavno zarotila proti meni. Vsega česar se dotaknem se pokvari. In sledi nauk te zgodbe: ne dotikajte se me, ker se lahko pokvariš tudi ti.

Vse se je začelo v nedeljo popoldan. Moja najljubša igrica za sproščanje, tetris, se je pokvarila. Ko sem igrala je ta veliki gumbek nekajkrat zahinavil potem pa je zahteval vedno več pozornosti, da sem ga morala pritisniti vsaj 2X , da je obrnil lik v želeno pozicijo. Potem pa se gumb na moj ukaz sploh ni več odzval in se je sesedel sam vase. V upanju, da bom videla, kaj je narobe sem seveda razdrla igrico in stvar še poslabšala in jo tak fardirbala, da jo še cigani ne bodo vzeli. Potem sledi stvar z avtom. Ko se želim odpeljati z dvorišča mi sprva ne vžge, potem končno po nekaj lepih besedah, prošnjah in celo poljubljanju vžge, ampak kaj ko tako milo ropoče, da se mi zasmili, potem nekajkrat zacuka in zakašlja in gremo naši.

In ko že upam, da bo v redu se mi na zeleni luči ugasne in ne vžge. Še sreča, da so vozniki za mano tako prijazni, da kljub vsem 4 utripajočim utripalkam, ki dajo znak, da je nekaj narobe veselo trobijo, namesto, da bi kdo ponudil pomoč. Ampak sreča je na strani pogumnih. Avto vžge in tudi počaaasssii spelje. Varno se pripeljemo v MB, večer miren, noč mirna, tudi ponedeljek… ampak sledi torek.. zvečer se odpravljam na pevske. In imam to navado, da če hodim sama imam mp3 in poslušam muziko. Lejga zlomka slušalke začno štekat in hreščat, bobnet in ne vem kaj še. Pa si pravim, ok dokler razločim svojo najljubšo skladbo, bom zdržala dokler ne crknejo. Najhujše kar se mi je pa zgodilo ta teden pa je, da mi je včeraj crknu računalnik. Ampak danes je četrtek teden še ni pri koncu. So še trije dnevi. Bila sem izgubljena, žalostna, odrezana od sveta ,od civilizacije, kozmos se je zarotil proti meni, tehnika me sovraži, imam obratni učinek Minasovega dotika, namesto, da stvar spremenim v zlato, jo spremenim v smeti! Ampak hvala Mihu je stručko popravu in sedaj deelllaaaaaa! wiiiiiiiii!!

Od sedaj naprej pošiljam grozilne maile naprej! Saj se mi je nabralo že 1000 let nesreče v ljubezni, slabega seksa ali pa celo nič.

Ah ni hudič se je pojavu črn ablak nad mano. Zato opozorilo: tisti, ki mate kakšen čip, kakršnokoli elektrotehniko, stran od mene, ker se v moji navzočnosti vse pokvari. BAD KARMA…


by banana

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

hmmm zgleda d je blo neki u luftu..mene je tud neki komp zafrkavu:( no ja sj je mnde zj to nesrečno obdobje mim:)

Unknown pravi ...

:D

Murphy all the way! :D