četrtek, 20. december 2007

Hitman

Zadnje čase je v filmski industriji zelo popularno snemanje filmov na podlagi računalniških likov iz odmevnih videoiger. Nekaj časa nazaj smo lahko Angelino Joli občudovali v vlogi arheologinje Lare Croft, te dni pa je v kinu film Hitman. Film je posnet po istoimenski računalniški igri. Glavni junak filma je smrtonosni Agent 47, ki ga je iz zasnov najhujših zločincev ustvarila skrivnostna organizacija. Vzgojili so ga v smrtonosnega morilca, ki zna hladnokrvno odstraniti kriminalce, ki jim zakon ne more priti do živega. Nekega dne zabrede v veliko mednarodno zaroto, zato mora na begu pred Interpolom in rusko vojsko sam odkriti in pokončati negativce, njegova največja sovražnika pa sta vse glasnejša vest in nepričakovana čustva do nenavadnega dekleta, ki mu prekriža pot.
Filma si še sicer nisem ogledal, vendar imam to v načrtu storiti. Od filma sicer ne pričakujem dosti, mogoče me bo pa presenetil... Moti me samo to, da so za glavno vlogo izbrali Timothy Olyphant-a namesto Jason Statham... zakaj?... Kdor pozna vidoigro, ve da je agent 47 nekoliko starejši in ima bolj zaj**** izraz na obrazu, kot pa nam ga ponuja izbrani igralec (preprosto je malo premlad in preveč milo izgleda). Kakorkoli že, želim vam obilo užitkov ob gledanju filma, če se boste za le-tega odločili.
By Felix

3 komentarji:

Anonimni pravi ...

logiše felix če je pa bol sexy;p pač gledano izključno z ženskega in komercialnega vidika:)

Anonimni pravi ...

Hja... ženske si mogoče res prevečket ogledate film zaradi igralcev, potem pa se ali razočarane nad filmom ali pa film povzdigujete v višave, čeprav je porazen:) :) :P

Anonimni pravi ...

mnja our bed...