ponedeljek, 3. marec 2008

Pa pravijo pasja neumnost...

"Joj, kak je lejpi psiček! Ja kuko mejhn! Pa zokenčke ma gor! Ja kje ste ga pa dobli? A res, a 400€ ste dal za njega! A rodovnik ma, pa tko mejhn, a bo še kej zrastu?" "Oh teta kire baterije pa kur!?!?!?"

Ja fertik! Kup nona cucka za 400€? Pa ti si prfukjen! Zato, da ma nekej za crklat? Pa sprehajat? Nono je čist bogi k mu ga nona ne crtla več, pa si cucka kup? Al je za globlje namene, če me razumete? No takim malim psičkom pravimo pi...lizci! Zakaj bi si ga nona nabavla? Wf, wf, wf ti dela ne WUF, wf..ti pizda mala zgod zjutro razgraja en štuk viši, in ker se noni ne da ven pelat da se pošči na kandelaber ga zapre na balkon, da ga ne sliš preveč!

Pa ne me nategvat, kir idiot, da za cucka tuk danra pa še več ga kušta, ok dober ne rečem neko velko mrcino, ku ti sej kirga zgrize ampka to ščene malo k se ti u šuh poščije in odjavka do lastnika ko ga grdo pogleda! Ja kužek si se pokaku v atov škorn ja priden! A neb blo lepo it v zavetišče, pobrat bogiga psa k te bo meu najrajn na svet pa dat mal vbogajme za druge pse udobit kužo in pomagat drugim ?
NE gremo po cucka za 400€ da bo bevsku celo noč, mamo mi kej od tega nona je pa tko gluha!

Razmislte kaj bi use naridl s temi 400€, če neb dal za cucka?!?

by banana

1 komentar:

Anonimni pravi ...

O fak stara seka:)hahahahaha
To je za moje pojme debiln folk k nima nit mal občutka za razporejanje s svojim financim..Mislim očitno sj penzjonisti nimajo lih bajnih penzij:)Ma sick...