petek, 4. januar 2008

Silvestrovanje Češka



To leto sem ''najdalšo'' noč v letu preživel v republiki Češki. Tja sem se odpravil z društvom LAK (Laški Akademski Klub). Začeli smo se zbirati že ob 22.00 uri v piceriji, ker pa zarada naših potreb niso imeli tako dolgo odprto, smo se odpravili v prostore LAK-a, kljub temu da je bilo to malce dalje od avtobusne postaje Laško, kot prvotno picerija, ampak nič ne de. Ob 23 uri se nas je zbrala že kar lepa kopica (vseskupaj nas je potovalo 50) in smo začeli z degustacijami raznih pijač:P Predviden odhod smo imeli ob 1 uri zjutraj, zato smo se malo pred tem začeli vsi počasi pomikati proti avtobusnemu postajališču. Ampak, da nam vse le ne bi šlo lepo gladko kot po maslu, smo na avtobus čakali kar 45 minut na mrazu,... brrrr.... Ampak ni bilo nekega pretiranega promlema, ker po 20 minutih čakanja tako ali tako zaradi mraza nismo čutili katerih okončin :D. Ko smo se vsi skupaj natovorili, se je naša pot nadaljevala do (zdaj že ''padle'') Šentiljske meje z Avstrijo. Seveda je cela vožnja izgledala tako, kot da bi imeli diskač na kolesih. Za pit si dobil (skoraj) karkoli si hotel, veliko se je pelo in sprehajalo po avtobusu. Seveda pa te pevske sposobnosti niso bile na vrhuncu:):):) Še dobro, da je bilo na avtobusu zatemnjeno in se ne vidi kdo poje:))

Reportaža se bo nadaljevala še naslednje dni:)
By Felix

5 komentarjev:

persson pravi ...

Čakaj malo, a nista vidva z banano par? Nje ni bilo zraven?

sesalca pravi ...

Že v enem izmed prejšnjih prispevkov (na katerem si vprašal če sva par) sva ti odgovorila da nisva. We are just friends. Drgač pa banane ni bilo zraven, je silvestrovala drugje.

Anonimni pravi ...

večne dileme;)

Anonimni pravi ...

Vid ne sliš se pa:)sj pomoje bolš d se ne vid lol, če se ne motim sm tud barby slišala poleg tvojga žametnga glasa al se motim???

Anonimni pravi ...

Hahaha žameten glas:) To so bile moje, od mrzlih shark-vodk, okaljene glasilke:):):) Barby pa nisi mogla slišat, ker je ni bilo zraven. Ona bi lahko spila ceu liter vodke in še vedno bi lahko lepo in točno zapela to skladbo (tako da pri njej nebi bila potrebna zatemnjena scena, tako kot pri nas:) Ko sem zaslišal doma svoj glas na posnetku me je kar minilo:) Je pa res, da še danes nimam vredu glasu (verjetno zato ker sem glasilke hladil z mrzlim pivom:D