petek, 11. januar 2008

Izdana volja volivcev!

" tisti, ki mu je bil podeljen mandat poslanca, pa je vse to zavrnil in izstopil, je izdal voljo volivcev!"

Semkaj lahko pišete svoje misli, o aktualnem dogajanju razkol stranke sns, ustanovitev nove skupine, in komentarje na novo anketo, saj verjamem, da se ob tem poraja kar dosti za povedat!

by banana

4 komentarji:

persson pravi ...

Ah, jebeš politiko!

Anonimni pravi ...

No ja sj poslansko funkcijo bojo obdržal, clo Peče podpredsedniško dz..Tko d bojo še naprej delal "za državljane" če se lahk tko mal haudrast izrazim:)Kar se tiče sns-se mi sladko jebe k tko nism bla nkol Jelinčičeva privrženka in s tem posledično teh, ki so zapustil stranko. Jelinčič včasih sicer kj prav pove sam lahko bi mal drgač uporabu besede kr je treba le ločt izražanje v javnosti, ki naj bi biu nek zgled ne pa kot da je na piru za šankom...Pač moje mnenje:)

Anonimni pravi ...

Zakaj se morajo razdvojiti oz.razpasti ravno stranke z levice?!:S. Haloooo-Peče&company-zdej je čas, da se stopi skupaj, še odločneje prerine v prve bojne vrste proti trenutni, za večino slovenskih državljanov pogubni vladi!!! Kakorkoli- verjamem, da bo društvo Lipa verodostojno pripravljalo in udejanjalo svoj program, kot ga je do zdaj v okviru SNS...
Za dobrobit naših državljank in državljanov!!!!:)

Unknown pravi ...

Se strinjam s perssonom :)