sobota, 8. december 2007

Nasilje pred lokali in nočnmi zabavišči

Zadnje čase mnogo poslušamo o nasilju iz Amerike (pred kratkim 19. letni fant na morilskem pohodu po trgovini). Ampak zadnje čase je bolj zaskrbljujoča situacija pri nas. Od tragičnega dogodka pred lokalom Global v Ljubljani, pa do več manjših (ali pa tudi večjih izgredov pred drugimi lokali), se je danes zgodilo še v Maribolru. 28. let star mladenič je bil zaboden blizu lokala T-club (bivši Trust). Mladenič je poškodbam podlegel. Tukaj imate izpoved enega ko je prvi na kraju dogodka. Ljudje se bomo morali malo umiriti, kajti pri našil vrlih politikih je lahko samo vprašanje časa, preden bodo uvedi policijske ure - česar pa nihče od nas zagotovo noče. Pač čeprau nam nekdo gre že pošteno na živce, ni rešitev da se s silo spravimo na njega (moder pregovor: ni močan tisti, ki tepe, ampak tisti ki te udarce dobiva in mu jih ne vrne). Make love not war, bi rekli v 60-ih in 70-ih. In prav imajo!!! A ni prijetneje, da vročo kri pogasimo ob kakšni lahkotni pijači (lahko tudi alkoholni, sam da pol ne pride do dodatnega ''ognja'') in se pogovorimo o stvareh in najdemo razumljiv kompromis? Ampak verjetno živim v ideološkem svetu... Ljudje samo 2 milijona nas je, vendar samo tako, da držimo skupaj lahko klubujemo drugim civilizacijam, ki nas hočejo podjarmiti (Amerikanizacija, Hajder na severu, monopolisti z gorivom,...). Premislite...
By Felix

3 komentarji:

Anonimni pravi ...

feeeeeeeeeeertig ne...in to na mestu k se vsaj dvakrat na tedn ponoč mim šetamo do kaosa...:(

Anonimni pravi ...

GROZA! OBUP!:S:( Mene resno skrbi! Kaj smpo postali res taka nestrpna, primitivna, psihopatska družba??!!? Haloooo, ne moreš nekoga,ki se ti kaj zamero, enostavno kar ''štihnat''!!! Malo še manjka, pa se bomo kar streljali&bombe metali med sabo..:S Grozljivka! Hmm, mislim, da se bomo v bodoče najpametneje odločili, če bomo večere&noči preživljali kar ob domačem tv-sprejemniku in ob kartah, jupi-upokojenški life!!:P Ampak hej-sej preživeli bomo!!!
Naj se ''bande'' pobijejo med sabo-briga me!! Idioti!! Samo, če pa nastrada kdo izmed nas-nič slabega slutečih, nedolžnih, then **** off the whole sistem!! Upam, da bo zgorel na grmadi tisti, ki bo to povzročil! Amen!!
GROOOOOOOOOOOOOOOOZAAAAAAAAA!!!!!:S:S

Anonimni pravi ...

" za tretjo svetovno vojno vam ne morem napovedati s kakšnim orožjem se bodo vojskovali, lahko pa vam napovem ,da se bodo v četrti svetovni borili a palicami in kamni..."

je rekel vrli pametni einstein..