torek, 4. december 2007

Kaj moški mislite, da ženskam ugaja, pa ste se zmotili? (part 1)

Na to pisanje me je prisilila spoznanje, da moški sploh ne veste kaj ženskam ugaja, sploh pa v seksu, če pa že kdo ve, pa mu samo čestitam, da je punca zadovoljna. Ja nekaj sem že dala skozi, da lahko to pišem. No pa poglejmo kaj je s to predigro? A vi moški ne rabite nobene predigre pred seksom, ah ne, kje pa, kdo pa vam pomaga vstat??? Ne tud tisto nedolžno drgnjenje in vlačenje po postli ni predigra ne! No ženske rabimo malo drugačno in malo bolj intenzivno. In imate srečo, da za to poskrbimo same, ko se začne dogajanje. Kaj vam tuki ni jasn, da se lahko vžgemo, če ni teren pripravljen? Zakaj mislite, da v avtu služi olje, zarad lepšega? In kdo še misli, da se ženske vedno cartamo in rajcamo pou ure?? Not! Ravno tako se nam lušta kot pa vam, ko je ura cajt. Ko pa se končno enkrat začne pa delate napako, ko si mislite, da smo me avto in ga je treba porivat na polno – navzgor! eeeee- napaka! Zamislite si da smo pecikl..z občutkom pa na izi- po ravnem…kar se tehnik tiče je pač vaša režija..
Ne vem, če to ravno drži, ko se branite, da je tehnika bolj važna kot dolžina! Vem pa, da vsekakor ni užitek seksat z nekom, ki izkorišča svojo dolžino, ker u bistvu vam ženske lahko damo na razpolago samo 10 centi , koliko ima pa katera grlo dolgo je pa problem posameznice.
Ne pozabit na poljube, sploh če je seks pod oznako normalno, tud ona jih vam bo vračala, če ji boste to pustili. ali jo pač napadete in se čim prej znebite prostorske stiske, ki vas daje. Živalski seks na vžge vedno! Verjemite, da je bila punca z vami zadnjič v postelji, ker prvič: je bilo prehitro konec; drugič: ni bilo omembe vredno, in tretjič: za tiste tri minute bi kakovostno skadila čik kot pa, da se je sploh ulegla na posteljo.
In če mislite moški, da ženska doživi orgazem s 4 minutnim seksom ste se pošteno zmotili! Pa tudi, če ste hudičevo dobri. Ok no razen, če se posvetite na točno določeno mesto vam uspe, če ste res dobri v 2 minutah!! Drugače pa glede na to, da je vaš junior brez prestanka 3 minute pod vplivom draženja in trdega dela ni čudno, da vi doživite sedma nebesa prej. In ja če bi hoteli doživeti sanjski seks, kjer oba na enkrat padeta skup, potem je potrebno male vaje in nekaj člankov iz knjig –je pa možno! Ampak za enkrat se ženske zadovoljimo z ločenimi dejanji. Ne si mislit, da bo ženska vedno zadovoljna s seksom, malo je potrebno tudi moške domišljije. Ženske prej pademo, če se ta domišljija pokaže v predigri in prej pridete do svojega cilja.. in če se pokaže še malo vmes dobit na zadnje tisti pogled: ah kako je blo fajn, ti pa res veš kaj mi ugaja……ČE…..
Na primer, da pač se za oba orgazmično konča. Tud me smo utrujene in ne prosim poslušat stereotipe, da hočemo še ne vem kaj… Napak pa res ni če hočemo zaspat v objemu, vedno pa tud ne …definitivno, pa vam ne bomo šle sendviča delat!!! Seveda je pa vse odvisno od vaše domišljije in stopnje romantičnosti in način kako žensko vrtet okoli prsta in prst okoli ženske..

Pa prijeten seks vam želim

by banana

3 komentarji:

Anonimni pravi ...

Hm nic kaj novga zvedo tu not =D same splosno znane stvari glede sexa =p
me pa prov zanima kaksno bo nadaljevanje tega... =)

Anonimni pravi ...

hmm glede na to d je blo podobno že kdaj prej napisano je le še dodaten razlog da se tipi očitno ne ravnajo po prebranem...zato pa je potrebno vedno znova,znova in ZNOVA dajat napotke...d se bo že enkrat kvalitetno začel sexat in si ne bojo tipi iskal le devic marij d ne bojo mele slučajno kj slabga za povedat drug dan;)

Anonimni pravi ...

@sončnica: moje mnenje: najlažje je videti napake drugih, kot pa priznati in uvideti svoje napake:) Pa da nebom preveč komentiru tuki, si raje poglej objavo, ki sledi tejle objavi in boš videla, kje tičijo pa vaše - ženske napake:)