petek, 30. november 2007

BLOGI_KONKURENCA_SLAVA

Zadnjič sem s pomočjo nove revije blogorola, ki govori o blogih in dogajanju na svetu preko njih, za foro šla pogledat še druge bloge, ki so objavljeni v reviji. Mene je skor kap ruknala. Človek ima teme napisat za celo stran mene pa skrbi, da preveč nakladam?? In potem posledica, no, ok sej so pač prijavljeni pod drugim strežnikom in so zelo svinsko obiskani, nihče nima izpod 15 objav ali pa redko,ja fertik! In najbolj užgejo umazane teme, kritike, pluvanje in ostale umazanije. Nekateri so res tako svetovno zanimivo napisani, da se sprašuješ zakaj piše blog in ne knjige ali celo kakšne igre? Ampak roko na srce, naj mi pove kdo od teh blogerjev dela še poleg fantastičnega bloga v življenju še kaj družbi koristnega? Hm? No jaz nimam nekega pretiranega časa, da bi izvohavala aktualne teme tega in onega in potem cel dan študirala kaj bom pisala celo noč. Tud prav, nekateri so odlični pisatelji blogov jaz bom pač nekaj drugega! Karkoli se napiše na blog je tvoje osebno mnenje izkušnje, ampak a res radi to beremo? Ja če je zanimivo, ne predolgo, da te ne mine, ko pogledaš in da je razumljivo. No, če potem napišem na primer, kako sem jaz izgubila nedolžnost, se bo zanimanje in komentar povečal? Ekonomija- večje povpraševanje, večja ponudba…in če dodam še kakšno zgodbico v posmeh in poduk bo misija kompletna? Res pa je, da je najlažje narediti objavo, ki se samo bere in bralcu ustvarja svoje mnenje. Ampak kaj pa stvar, ki človeka nasmeji! Meni je bolj važno od neke dobre zgodbe to, da je smešna in da me nasmeji. No v redu tudi kakšen kriminal ali pa avantura je zanimiva, ampak potem je pa to že roman? Ampak hej, ne da se mi pisat celih strani…
Ja pa še to polemike so dobrodošle, očitno bom morala pikat tudi tja, ko najbolj boli in potem še dolgo smrdi! Prej sem mislila, da ne smem biti preveč pikra, direktna in nesramna ampak, hej to je real life!! Ne vem zakaj bi se trudila samo jaz biti prijazna, če do mene ni nihče oz. jih je zelo malo?? Sometimes you just gotta be a bitch! Ali?
Naslednji nivo pisanja: blog z sporno vsebino!

pa srečno kekec , by banana

1 komentar:

Anonimni pravi ...

Osebno sem bolj pristašica pozitivnih vsebin, ki mi prikradejo nasmeh na usta. Je pa že res da te kdaj kaj tako "razfuka" da moraš mal pokomentirat..Tako da se tudi teh vsebin ne bomo branili banana--->ti kr izlij dušo...;)