petek, 8. maj 2009

Obletnica zadne objave

Po nekem čudnem naključju, sem začela brat najin stari blog. To so bili časi, ko so vsi pisali in imeli bloge; ko so se ljudje, ki ga niso pisali zdeli za čudne in tisti, ki so ga želeli pisat pa ga niso zato, da ne bi bili "taki kt vsi". No pa tudi, če je mogče kdo podal link do bloga ga iz principa niso pogledali, ker pač so bli "fouvšni", da ima nekdo domišljijo,veselje in jajca dejansko pisat. Sedaj pa so drugi časi.
Pred kratkim sva se avtorja ob rujni kapljici odločila, da poskusima nadaljevati pisanje zaradi naju, najine duše in veselja, ker nikoli ne veš, kdaj ti pride tvoje razmišljanje prav! No pa ker smo čakali in čakali kdo napiše prvo objavo ali pa preprosto ni bilo časa, se je meni dans skotalilo po glavi zakaj pa ne? Zakaj ja? Zato, ker samo tako lahko svojo dušo odrešiš tavžnt bedarij, misli in skrbi, zakaj pa ne? Zato, ker rada pišem? Zato, ker zbiram matarijal za knjigo? Hec...al pa tud ne?
Mogoče pa tudi zato, ker bo kmalu obletnica zadnje objave. In sicer bližajo se lampijončki, za katere upam, da se ne bodo končali tako kot lansko leto. Ne znam opisati čustev, ki so pogojeni s tem ampak lahko povem samo, da letos nimam volje do lampijončkov. Nimam pa volje zato, ker se po kakšnem" posebnem" dogodku potem najde tisoč pametnejših ljudi od mene z brezveznimi nasveti in z malo ali nič izkušnjami. Zaradi njih potem postanem nepomembna in vso dobro delo in trpljenje z mano. Pač tako je, vedno je boljše tisto, kar ni tvoje!

No pa upam, da bo vseeno objava po tem datumu precej drugačna kot pa je bila do danes in da ne bo zadnja.

E, tako prebila sm led, sedaj pa upam, da bo tole zopet zaživelo.

lp banana

1 komentar:

Felix pravi ...

Uuuuu lej k je začela pisat:) Ti povem d jst nism zle meu vlk cajta d bi kej spisu skupi, mam izpite pa še delat sm začeu s5. Zarad četrtkovega izpita se jst nebom udeležil lampijončku:/ nimam te sreče da je vse nakupšu k se vse dogaja:/