petek, 22. maj 2009

Naslov ni potreben

Ne morem, da ne grem mimo... berem novice na teh internetnih straneh, siol, 24kur.... pa mi pred oči "skoči" slika prsate ženske z napisom: 21 letna punca išče fanta za resno zvezo?? Kaj za hudiča? 21 letna prsata punca ne more najti fanta v realnem žvljenju, mora obiskovati strani kot so zmenkarije, frendi flirt, pa ona-on, jaz -ti, jaz tebe dal dol... pa kaj vse še! Ja pa hudiča kdo sploh to obiskuje, kakšen depresiven človek, kako nesrečen, kaj je narobe z njim, da mora na teh straneh iskat partnerja, za božjo voljo! Naj gre ven na zabavo, v življenje, ni potrebno, da je pijan kot žolna, da si najde pošteno punco, samo naj se odlepi stran od prekletega računalnika in dejansko spozna nekoga. Res ne razumem kaj se plete po glavi tistim, ki se dejansko prijavijo za iskalce in upajo na ljubezen prek tega? Na ljubezen??! Prijatelje je pa takole sploh brezveze iskat, potem pa res nima socialnega življenja, če mora iskati prijatelje. Ja razumem nesreča u ljubezni, ja tud jaz sem jo imela, pa se nisem poslužila teh trapastih spletkarij. Sploh pa, kako veš, da te tista oseba z njeno sliko ni "nategnala ko štrumpantl", pa da se izdaja za nekoga, ki ni, pa da je zasedena pa ti to ne pove, ali pa da se hoče s takimi ljudmi samo krepko pozajebavati?? In potem, namesto, da bi vseeno šel med ljudi, čeprav pijane in zadete ampak vseeno ljudi, te tista oseba še bolj priklene na računalnik, saj čakaš maile, sporočila, "realne" slike in še kaj? Pa kje je tu ljubezen? No pa recimo, da ti ta oseba potem ni več všeč, ti pa si ji prijazno povedal telefon naslov in vse podatke, da ti ja potem ne da miru, če se je res slučajno zaljubila vate ali karkoli? Ali še huje, da se zaljubiš ti ona pa te ne želi ali pa zahteva samo prijateljstvo in te spremlja na vseh korakih, mislim, da bi tako še težje prebolel osebo kot pa, da jo zbiršeš iz telefona, skuriš slike in greš z življenjem naprej.
Najbolj zanimivo pri tem pa je, da so zagreti za to tudi fantje? Ja hudiča tole je pa preveč!! O tem pa res ne vem kaj reči... Pa sem mislila, da so fantje tisti, ki, če le stopijo na cesto, zahaklajo 2 punci naenkrat! Za punce sedaj nekako razumem, ampak, da fant išče punco preko tega in celo za resno zvezo? Kaj potem pa imata obletnico? Tedaj, ko jo doda med prijatelje, ko se vidita, ko jo poseksa? Kdaj?

Dajte fantje in punce, vsak najde partnerja zase ( upam, da za vedno) vendar ne tako, vseeno pojdite ven med ljudi iskat partnerja, je preizkušeno pa čeprav ga srečaš na največji pijanšni u Savinjski dolini in čeprav sta ravno tedaj oba trezna! Še vedno-vsaj jaz, prisegam na realno spoznavanje partnerjev, internet naj bo samo sredstvo, kako tej osebi povedati, da jo ljubiš.

Ni komentarjev: