petek, 16. maj 2008

jebeš lampiončke

Zakaj? Zato, ker prvi pozdrav, ko sem se spravila med množico, da bi poslušala koncert Šank Rockov je bil šamar v mojo desno, v tem času se posebej občutljivo, joško, ja res hvala lepa!! Kreteni!! Ma mu je treba pit pa pol sranje delat drugim ljudem? IN ne nism bila pijana, pač par izjem tam ni bilo pijanih!!! IN najbolj sovražim to, da tam, ko stojim jaz je vedno neka jeb.... kozja mimohodna potka, usak kreten najde idejo, da bi šel tam mimo, ker pač izgledam dobra duša, da se tudi umaknem in potem lepo v zahvalo stoji na mojem mestu, ker sem se pač umaknila ane?!!! Adijo pamet! Če bi le lahko spet pila vodko, bi se ga napila in vrnala usem, kar se je meni dogajalo, ne zaradi nesramnosti ampak zato, da vidijo kaj oni delajo!!! Ampak vodka und ich- no go več! No ok to nekako zaradi pričakovanja 5 najljubših komadov prebrodim in pač prenesem.. če le ne bi nekdo vrgel prekleto dragega pira na tej prireditvi v množico in poškropil vse, kar leži in smrdi! Sledi prerivanje in neposrečen poskus pecanja s strani nekega pijanega fanta z odličnim zadahom po pivu in bh...nevem čem še... In, in, svetovn dogodek na lampijončkih, ko nekomu daš prostor, da gre mimo tebe, se ustavi točno na tvoji nogi in ogovarja kolege za njim, ti precej glasno rečeš AV pa te on samo pogleda in končno stopi z noge in gre naprej, našel je namreč svoje kolege, ko se nalaš dereš AV za njim se ti namesto njega opraviči njegov zadnji kolega, verjetno je bil najbolj trezen, seveda se mu nasmejiš v opravičilo. Vse bi bilo, če bi bila tudi jaz pjana, ko krava, ampak to na mojo (ne)srečo obrambnega mehanizma, da mi po 2 pivih rata slabo in ob pogledu na steklenice vodke tudi, pač nisem bila. In potem po eni uri tega prenašanja, bolele so me noge in pa trebuh, bila sem naveličana in jezna ter slabe volje, mi odpoči in zatežim, da hočem domov. Ja in, ko pridem do busa, bi morala čakati še pou ure, am ne, no in potem, ko sva se z dragim sprehodila domov slišiva najino najljubšo pesem, ki sva jo čakala cel večer. BREAZVEZE. In potem, ko sva mislim, da bila trezna redka od nevem mogoče 20, se dan za tem tudi ni končal ravno lepo....in zato sledi- JEBEŠ LAMPIONČKE!!!!

banana

8 komentarjev:

persson pravi ...

Banana, še vedno si preveč zahtevna in izbirčna. :)

Anonimni pravi ...

peter, če človek ni izbirčen in zahteven potem podcenjuje samega sebe in se ne trudi za boljše stvari to pa tudi ni vredu..se motim?

Anonimni pravi ...

Ana... v tolažbo (pa čeprav že veš): nisi edina, kateri Lampijončki niso bili povšeči. Pa dobro, pride tako leto. :) Vse fešte pa tudi ne smejo biti zakon, ker potem ne bi znali ceniti tistih, ki res zažgejo. ;)

persson pravi ...

To imaš pa presneto prav. Izbirčnost te lahko pripelje tudi v brezizhoden položaj.

Gregor Doler pravi ...

Am... Čisto neumestna... Lahko pričakujemo kakšne nove objave v kratkem? :)

Anonimni pravi ...

Tud men se poraja to vprašanje:D ; neke obljube so ble, ka je zdj Sreč-Ana?Akcija!!!;)

Unknown pravi ...

Če sklepam po tvojih besedah... bi bili lampiončki zakon če bi imela mir, stol pred odrom ter šank rockerje da bi peli samo tebi? Vsi festivali in vsaka veselica je ista in če se nisi navadila po vseh teh letih kaj vse zraven paše... potem pa res ne vem zakaj se hodiš mučit na take prireditve... Lahko ti naslednjič dragi vse posname pa doma gledas kaj je dogajalo... pa se tvoj dragi bo mel mir pred tabo ter mu ne bo treba poslusat kaj vse te muči in teži... pa brez zamere...

sesalca pravi ...

veš dejan tale objava je stara eno leto prosim preberi datum, sploh pa nism tko neumna, da bi delala stare napake, nism bla letos na tej pijanšni, se hitro učim, mislm pa da si napol prebral objavo, čisto na koncu je v tančico zavito zakaj vse to.. sploh pa sklepam da tvoja punca tebi snema prireditve kot ti praviš, da ma pred tabo mir in da lahko tam počne kar se ji zljubi.. ni bilo zamere..pa tudi tebi brez zamere